Νέα ώρα αγιασμού

Αγαπητοί γονείς/ κηδεμόνες,

Διορθώνοντας την προηγούμενη ανακοίνωση περί του αγιασμού, σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα τελεστεί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020, στις 11:00 π.μ. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο τελικά στις 10:30 π.μ (όχι στις 8:15, όπως αναφερόταν στην προηγούμενη ανακοίνωση).

Ο λόγος, για τον οποίο ανακοινώθηκε η προσέλευση των μαθητών να γίνει στις 8:15 αφορούσε εγκύκλιο του Υπουργείου, στην οποία αναφερόταν η εν λόγω ώρα προσέλευσης των μαθητών. Προκειμένου όμως να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία και άσκοπος πολύωρος συνωστισμός τους, αποφασίσαμε τη νέα ώρα προσέλευσής τους.

Α) Όσον αφορά στη μετακίνηση των μαθητών της Α Γυμνασίου ισχύουν τα εξής:

 Οι μαθητές θα μετακινηθούν και στην προσέλευση και στην επιστροφή με δικό τους μεταφορικό μέσο (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΝΗΤΑ). Μετά το πέρας του αγιασμού, ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ), παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών της Α Γυμνασίου να προσέλθουν εντός του σχολείου για μια σύντομη ενημέρωση από τον Διευθυντή του σχολείου.

 Β) Όσον αφορά στις υπόλοιπες τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου:

 Β1. Όσοι μετακινούνται με λεωφορείο θα πρέπει να φροντίσουν για την προσέλευσή τους στο σχολείο. Η επιστροφή, θα γίνει κανονικά με λεωφορεία που θα κάνουν τα δρομολόγια προς πόλη και Βροντάδο και θα φύγουν από το σχολείο στις 12 μ.μ

Β2. Όσοι μετακινούνται με ταξί και μίνι βαν θα τα έχουν στη διάθεσή τους και για την προσέλευση και για την επιστροφή τους. Συγκεκριμένα, οι ώρες δρομολογίων είναι οι εξής:

Νένητα: 10:00 π.μ / Καταρράκτη 10:15 π.μ.

Αγ. Βάσσα/Καρδαμάδα: 10:00 π.μ.

Αρμόλια: 09:300 π.μ. / Διδύμα: 09:45 π.μ. / Καλλιμασιά 10:00 π.μ.

Βερβεράτο: / Βασιλεώνοικο: 09:30 π.μ.

Καρφά/ Μ. Λιμιώνα/Αγία Ερμιόνη: 10:10 π.μ. /10:15 π.μ. /10:20 π.μ.

Σπηλάδια: 10:10 π.μ.

Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας από όλους τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου. Επίσης, προς αποφυγή συνωστισμού, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο του σχολείου σε γονείς που θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Καλή σχολική χρονιά!

Ο Διευθυντής

Αναστάσιος Κουτσοδόντης